Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Apple iPhone 11 Pro

Apple iPhone 11 Pro

iOS 14.0

Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen in Apple iPhone 11 Pro iOS 14.0

Bekijk help info

Je kunt op andere apparaten toegang krijgen tot de inhoud van je telefoon door het automatisch synchroniseren van inhoud in te schakelen.

Stap 1 van 4

1. Ga naar "App Store"

Druk op Instellingen.

Stap 2 van 4

1. Ga naar "App Store"

Druk op App Store.

Stap 3 van 4

2. Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk op de indicatoren naast het gewenste type inhoud om de functie in of uit te schakelen.

Stap 4 van 4

3. Terugkeren naar het startscherm

Veeg met je vinger naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

1. Ga naar "App Store"

Druk op Instellingen.
Druk op App Store.

2. Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk op de indicatoren naast het gewenste type inhoud om de functie in of uit te schakelen.

3. Terugkeren naar het startscherm

Veeg met je vinger naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

Informatie over...

Of selecteer…

Ander toestel