Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Apple iPhone 13

Apple iPhone 13

iOS 15.0

Blootstellingsmeldingen gebruiken in Apple iPhone 13 iOS 15.0

Bekijk help info

Je kunt je telefoon instellen om anoniem informatie over een mogelijke blootstelling uit te wisselen met andere toestellen in de buurt via Bluetooth. Je ontvangt een melding bij extra kans op besmetting, als je in de buurt bent geweest van een besmette persoon. Blijkt het dat je zelf besmet bent, dan kun je andere gebruikers waarschuwen.

Stap 1 van 13

1. Ga naar "Blootstellingsmeldingen"

Druk op Instellingen.

Stap 2 van 13

1. Ga naar "Blootstellingsmeldingen"

Druk op Blootstellingsmeldingen.

Stap 3 van 13

2. Download en installeer blootstellingsapp

Druk op Schakel blootstellingsmeldingen in.

Stap 4 van 13

2. Download en installeer blootstellingsapp

Druk op Ga door.

Stap 5 van 13

2. Download en installeer blootstellingsapp

Druk op het gewenste land.

Stap 6 van 13

2. Download en installeer blootstellingsapp

Druk op Bekijk in App Store en volg de aanwijzingen op het scherm om de app te downloaden en installeren.

LET OP: de inhoud van de app hangt van je regio af.
Stap 7 van 13

3. Blootstellingslogbestand resetten

Druk op Status van 'Blootstellingsmeldingen bijhouden'.

Stap 8 van 13

3. Blootstellingslogbestand resetten

Druk op Verwijder blootstellingslogbestand.

Stap 9 van 13

3. Blootstellingslogbestand resetten

Druk op Verwijder.

Stap 10 van 13

3. Blootstellingslogbestand resetten

Druk op de pijl links.

Stap 11 van 13

4. Blootstellingsmeldingen uitschakelen

Druk op Schakel blootstellingslogbestand uit.

Stap 12 van 13

4. Blootstellingsmeldingen uitschakelen

Druk op Schakel uit en verwijder gegevens.

Om blootstellingsmeldingen weer in te schakelen, open de blootstellingsapp en volg de aanwijzingen op het scherm om de functie te activeren.
Stap 13 van 13

5. Terugkeren naar het startscherm

Veeg met je vinger naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

1. Ga naar "Blootstellingsmeldingen"

Druk op Instellingen.
Druk op Blootstellingsmeldingen.

2. Download en installeer blootstellingsapp

Druk op Schakel blootstellingsmeldingen in.
Druk op Ga door.
Druk op het gewenste land.
Druk op Bekijk in App Store en volg de aanwijzingen op het scherm om de app te downloaden en installeren.
LET OP: de inhoud van de app hangt van je regio af.

3. Blootstellingslogbestand resetten

Druk op Status van 'Blootstellingsmeldingen bijhouden'.
Druk op Verwijder blootstellingslogbestand.
Druk op Verwijder.
Druk op de pijl links.

4. Blootstellingsmeldingen uitschakelen

Druk op Schakel blootstellingslogbestand uit.
Druk op Schakel uit en verwijder gegevens.
Om blootstellingsmeldingen weer in te schakelen, open de blootstellingsapp en volg de aanwijzingen op het scherm om de functie te activeren.

5. Terugkeren naar het startscherm

Veeg met je vinger naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

Informatie over...

Of selecteer…

Ander toestel