Apple iPhone 4S (iOS5)

Apple iPhone 4S

iOS 8 iOS 7
iOS 5
De softwareversie van je toestel kun je achterhalen via Instellingen > Algemeen > Info. Deze stappen kunnen variƫren afhankelijk van de softwareversie van je toestel.

Probleemoplossing

Het is niet mogelijk sms'jes te ontvangen

We vonden in ons systeem 2 mogelijke oplossingen voor je probleem.
Voor je in ons systeem een oplossing voor het probleem zoekt, moet je eerst iets belangrijks controleren:

Kun je een sms'je versturen?
Ja Nee

Waarom vragen we dit?

Waarom vragen we dit?
Als je geen sms'je kunt versturen, moet dat probleem eerst worden opgelost. Wanneer dat probleem is opgelost, kun je waarschijnlijk ook sms'jes ontvangen.