Apple iPhone 6 (iOS9)

Apple iPhone 6

iOS 11.0 iOS 10
iOS 9 iOS 8
De softwareversie van je toestel kun je achterhalen via Instellingen > Algemeen > Info. Deze stappen kunnen variƫren afhankelijk van de softwareversie van je toestel.

Probleemoplossing

Het is niet mogelijk mms'jes te ontvangen

We vonden in ons systeem 2 mogelijke oplossingen voor je probleem.
Voor je in ons systeem een oplossing voor het probleem zoekt, moet je eerst iets belangrijks controleren:

Kun je een mms'je versturen?
Ja Nee

Waarom vragen we dit?

Waarom vragen we dit?
Als je geen mms'je kunt versturen, moet dat probleem eerst worden opgelost. Wanneer dat probleem is opgelost, kun je waarschijnlijk ook mms'jes ontvangen.