Apple iPhone 6 Plus (iOS10)

Apple iPhone 6 Plus

iOS 11.0 iOS 10
iOS 9 iOS 8
De softwareversie van je toestel kun je achterhalen via Instellingen > Algemeen > Info. Deze stappen kunnen variƫren afhankelijk van de softwareversie van je toestel.

Probleemoplossing

Het is niet mogelijk om e-mails te ontvangen

We vonden in ons systeem 3 mogelijke oplossingen voor je probleem.
Voor je in ons systeem een oplossing voor het probleem zoekt, moet je eerst iets belangrijks controleren:

Kun je een e-mail versturen?
Ja Nee

Waarom vragen we dit?

Waarom vragen we dit?
Als je geen e-mails kunt versturen, moet dat probleem eerst worden opgelost. Wanneer dat probleem is opgelost, kun je waarschijnlijk ook e-mails ontvangen.