Apple iPhone 7

iOS 11.0 iOS 10
De softwareversie van je toestel kun je achterhalen via Instellingen > Algemeen > Info. Deze stappen kunnen variƫren afhankelijk van de softwareversie van je toestel.

Probleemoplossing

Ik kan geen iMessages versturen en ontvangen

We vonden in ons systeem 5 mogelijke oplossingen voor je probleem.
Voor je in ons systeem een oplossing voor het probleem zoekt, moet je eerst iets belangrijks controleren:

Kun je een een gesprek opzetten?
Ja Nee

Waarom vragen we dit?

Waarom vragen we dit? Als je geen gesprek kunt opzetten, moet je dat probleem eerst oplossen. Wanneer dat is opgelost, kun je waarschijnlijk ook iMessages versturen en ontvangen.