Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
BlackBerry Torch 9810

BlackBerry Torch 9810

Toestelhandleiding

Annuleer alle doorschakelingen

Volg deze instructie om alle doorschakelingen te annuleren.

Stap 1 van 9

Druk op Verbinden.

Stap 2 van 9

Druk op de menutoets.

Stap 3 van 9

Druk op Opties.

Stap 4 van 9

Druk op Oproepen doorschakelen.

Stap 5 van 9

Wacht even terwijl de huidige instellingen worden opgehaald.
Druk op Oproep doorschakelen.

Stap 6 van 9

Druk op Nooit.

Stap 7 van 9

Druk op de menutoets.

Stap 8 van 9

Druk op Opslaan.
Er wordt een verzoek naar het netwerk gestuurd om de instelling te deactiveren.

Stap 9 van 9

Druk op Afsluiten om af te sluiten en terug te keren naar de standby-stand.

1. Ga naar "Oproepen doorschakelen"

Druk op Verbinden.
Druk op de menutoets.
Druk op Opties.
Druk op Oproepen doorschakelen.

2. Annuleer alle doorschakelingen

Wacht even terwijl de huidige instellingen worden opgehaald.
Druk op Oproep doorschakelen.
Druk op Nooit.
Druk op de menutoets.
Druk op Opslaan.
Er wordt een verzoek naar het netwerk gestuurd om de instelling te deactiveren.

3. Afsluiten

Druk op Afsluiten om af te sluiten en terug te keren naar de standby-stand.

Hulp nodig?

Ondersteuning voor je {0}