Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
HTC U11

HTC U11

Android 7.1

Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen in HTC U11 Android 7.1

Bekijk help info

Je kunt op andere apparaten toegang krijgen tot de inhoud van je telefoon door het automatisch synchroniseren van inhoud in te schakelen.

Stap 1 van 6

1. Ga naar "Accounts & synchroniseren"

Veeg met je vinger naar omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.

Stap 2 van 6

1. Ga naar "Accounts & synchroniseren"

Druk op het icoontje voor instellingen.

Stap 3 van 6

1. Ga naar "Accounts & synchroniseren"

Druk op Accounts & synchroniseren.

Stap 4 van 6

2. Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk op de indicator naast "Automatische synchronisatie" om de functie in of uit te schakelen.

Stap 5 van 6

2. Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Als je de functie uitschakelt, druk dan op OK.

Stap 6 van 6

3. Terugkeren naar het startscherm

Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

1. Ga naar "Accounts & synchroniseren"

Veeg met je vinger naar omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
Druk op het icoontje voor instellingen.
Druk op Accounts & synchroniseren.

2. Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk op de indicator naast "Automatische synchronisatie" om de functie in of uit te schakelen.
Als je de functie uitschakelt, druk dan op OK.

3. Terugkeren naar het startscherm

Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

Informatie over...

Of selecteer…

Ander toestel