Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro

Android 8.0

Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen in Huawei Mate 10 Pro Android 8.0

Bekijk help info

Je kunt op andere apparaten toegang krijgen tot de inhoud van je telefoon door het automatisch synchroniseren van inhoud in te schakelen.

Stap 1 van 6

Ga naar "Gebruikers & accounts"

Druk op Instellingen.

Stap 2 van 6

Ga naar "Gebruikers & accounts"

Druk op Gebruikers & accounts.

Stap 3 van 6

Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk op het icoontje voor menu.

Stap 4 van 6

Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk in het veld naast "Gegevens autom. synchroniseren" om de functie in of uit te schakelen.

Stap 5 van 6

Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk op OK.

Stap 6 van 6

Terugkeren naar het startscherm

Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

1. Ga naar "Gebruikers & accounts"

Druk op Instellingen.
Druk op Gebruikers & accounts.

2. Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk op het icoontje voor menu.
Druk in het veld naast "Gegevens autom. synchroniseren" om de functie in of uit te schakelen.
Druk op OK.

3. Terugkeren naar het startscherm

Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.