Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Huawei P30

Huawei P30

Android 9.0

Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen in Huawei P30 Android 9.0

Bekijk help info

Je kunt op andere apparaten toegang krijgen tot de inhoud van je telefoon door het automatisch synchroniseren van inhoud in te schakelen.

Stap 1 van 6

1. Ga naar "Gebruikers & accounts"

Druk op Instellingen.

Stap 2 van 6

1. Ga naar "Gebruikers & accounts"

Druk op Gebruikers & accounts.

Stap 3 van 6

2. Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk op het icoontje voor menu.

Stap 4 van 6

2. Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk op Gegevens autom. synchroniseren om de functie in of uit te schakelen.

Stap 5 van 6

2. Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk op OK.

Stap 6 van 6

3. Terugkeren naar het startscherm

Veeg met je vinger naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

1. Ga naar "Gebruikers & accounts"

Druk op Instellingen.
Druk op Gebruikers & accounts.

2. Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk op het icoontje voor menu.
Druk op Gegevens autom. synchroniseren om de functie in of uit te schakelen.
Druk op OK.

3. Terugkeren naar het startscherm

Veeg met je vinger naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

Informatie over...

Of selecteer…

Ander toestel