Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
OPPO Find X2 Pro

OPPO Find X2 Pro

Android 10.0

Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen in OPPO Find X2 Pro Android 10.0

Bekijk help info

Je kunt op andere apparaten toegang krijgen tot de inhoud van je telefoon door het automatisch synchroniseren van inhoud in te schakelen.

Stap 1 van 6

1. Ga naar "Gebruikers en accounts"

Gebruik twee vingers om naar omlaag te vegen vanaf de bovenkant van het scherm.

Stap 2 van 6

1. Ga naar "Gebruikers en accounts"

Druk op het icoontje voor instellingen.

Stap 3 van 6

1. Ga naar "Gebruikers en accounts"

Druk op Gebruikers en accounts.

Stap 4 van 6

2. Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk op de indicator naast "Gegevens automatisch synchroniseren" om de functie in of uit te schakelen.

Stap 5 van 6

2. Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk op OK.

Stap 6 van 6

3. Terugkeren naar het startscherm

Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

1. Ga naar "Gebruikers en accounts"

Gebruik twee vingers om naar omlaag te vegen vanaf de bovenkant van het scherm.
Druk op het icoontje voor instellingen.
Druk op Gebruikers en accounts.

2. Automatisch synchroniseren van inhoud in- of uitschakelen

Druk op de indicator naast "Gegevens automatisch synchroniseren" om de functie in of uit te schakelen.
Druk op OK.

3. Terugkeren naar het startscherm

Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

Informatie over...

Of selecteer…

Ander toestel